Akik szerint nem veszélyes

Rajtunk múlik a jó megoldás!

Dr. Tamasi József ismét magyaráz. De most már egy építész mérnök is segít.

Rajtunk múlik a jó megoldás! from Jozsef Tamasi on Vimeo.

Minden ami koronavírus Hírek, álhírek, szakmai hírek

 • A koronavírus-járvány előtti szinten a lakossági fizetőképesség
  by koronavirus on 2021.08.04. at 08:57

  A második negyedév végére már koronavírus-válság előtti szintre állt vissza a lakosság fizetőképessége az Intrum és a GKI jelentése szerint. A fizetőképesség javulásához jelentősen hozzájárult a hitelmoratórium is, ami hosszú távon kockázatot is jelenthet. Az Intrum és a GKI legújabb negyedéves lakossági fizetőképességi indexe alapján az elmúlt félévben gyorsan javult A A koronavírus-járvány előtti szinten a lakossági fizetőképesség bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

 • A szerb miniszter nem érti – sokan azt hiszik chip is van a vakcinában
  by koronavirus on 2021.07.25. at 10:08

  Értetlenül áll egyes egészségügyi dolgozók vakcinaellenessége előtt Zlatibor Loncar szerb egészségügyi miniszter, aki úgy fogalmazott: “miért foglalkozik gyógyítással az, aki nem hisz benne”. A Vecernje Novosti című belgrádi napilap vasárnapi beszámolója szerint az egészségügyi miniszter problémásnak nevezte, hogy valaki azt állítja, segíteni akar az embereknek, az oltásokról meg úgy gondolja, A A szerb miniszter nem érti – sokan azt hiszik chip is van a vakcinában bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

 • Előkerült az ugandai súlyemelő. Kiderült, nem akart hazamenni
  by koronavirus on 2021.07.21. at 09:17

  Hazaküldik a pénteken eltűnt és kedden megtalált súlyemelőt, aki az ugandai olimpiai csapattal érkezett Japánba. Az afrikai ország küldöttsége jelezte, már szerdán megteszi a szükséges előkészületeket a sportoló hazaszállításához, illetve továbbra is együttműködik az illetékes hatóságokkal az eset kivizsgálásában. Hirdetés     A 20 éves Julius Ssekitoleko a szállodai szobájában hagyott írásos A Előkerült az ugandai súlyemelő. Kiderült, nem akart hazamenni bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

 • Szlávik a negyedik menet veszélyeire figyelmeztet
  by koronavirus on 2021.07.17. at 17:41

  „Most nagyon nehéz rávenni bárkit is, hogy oltassa be magát, pedig vannak intő jelek” mondta Szlávik István a TV2 Mokka című műsorában. Nehéz hetek jöhetnek, az oltás lelassult, és ez így van a környező országokban is, pedig vakcina van elég. Az osztályvezető főorvos arról is beszélt, hogy egyes előrejelzések szerint A Szlávik a negyedik menet veszélyeire figyelmeztet bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

 • Minden Magyarországon engedélyezett oltóanyag hatékony
  by koronavirus on 2021.07.15. at 13:10

  Mindenkire kiterjedő durva korlátozásokat nem terveznek, minden bizonnyal inkább azokat fogja érinteni a korlátozás, akik nem oltatták be magukat. Gulyás Gergely közölte: szerdán a kormányülésen a járványhelyzet “európai és magyar dimenzióját” vizsgálta meg a kabinet, és megállapította, hogy “a magyar dimenzió” továbbra is a legkedvezőbb. A két oltással rendelkező emberek A Minden Magyarországon engedélyezett oltóanyag hatékony bejegyzés először Minden ami koronavírus-én jelent meg.

Ezt is olvassa el!
Gődény – vádjavaslatot tett a rendőrség

Rémhírterjesztés miatt javasol vádemelést a rendőrség egy vírusszkeptikussal szemben, a nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait megküldték Read more

Gődény György újra a Hősök tere felé vette az útját
Gődény György

Arold Péter Gődény - a vírusra másként gondoló, de nem tagadó - Úr mára összehívott tüntetése már a kezdetekor rendőrségi Read more

Hónapok óta mondom, hogy nincsen valós pandémiánk

Gagyi weboldalakon bódítják a népet a pandémiát (Covid 19) tagadó orvosok nem alátámasztott hírekkel.

Egy újabb a vírus veszélyességét nem elismerő beszélgetés Dr. Tamasi Józseffel

Az emberek nagyon bealudtak és a koronavírus mindenkit felébresztett. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem lehet tovább ellazáskodni az életünket Read more

Doktor Gödény úr nem tágít

Az alábbi Facebook bejegyzés Gödény úr Facebook oldalán található.

Nagy kárt okoznak a “vírus tagadók”

A mentőszolgálat több ezer lehetséges beteg szűrését végzi naponta, amit sokan semmibe vesznek.

Ki is Geri Tibor?

Tartalma a tanár, pedagógus társadalom szerepe ezekben az időszakokban.

Ami nálunk van az semmi

Nem hordod a maszkot áshatod a sírokat Indonéziában

A járvány, ami sosem ér véget, csak oltásokkal?

Egy a tagadók számára "támpontot" nyújtó bejegyzés egy Facebook csoportból.

Mi is történt?

Demonstráció a Normális Életért

Vélemény?

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .